Cikknév: reteszelő kapcsoló IOK-1 (ionizációs) csak termoelemes (őrlángos) készülékhez.
Cikkszám: 15777 Bruttó eladási ár: 9 750.0 HUF Termékeinkhez
A készülék alkalmas gyújtó-lángos (állandó őrlángos) gázüzemü fűtő- és vízmelegítő készülékek közötti vagy gázkészülék és elszívó ventilátor közötti reteszelésre.
Használatával a gázkészülék főlángjának működésekor kizárja a másik gázkészülék vagy elszívó ventilátor üzemeltetését.
Névleges feszültség: 230V 50Hz
Fogyasztás: 2 W
Reteszelhető teljesítmény: 500 W
Védettség: IP54
Gyártói minőségtanusítással.
................
Az érzékelőt az elsőbbséggel rendelkező gázkészülékbe kell beszerelni, az elektróda végének bele kell érnie a főlángba kb. 1 cm-rel a gázfúvóka fém része felett. A helyes működés érdekében az érzékelőre menő kék vezetéknek galvanikus összeköttetésben kell lennie a fém gázfúvókával, mely ellenőrizhető például egy multiméter folytonosság vizsgáló funkciójával. A rövidebb fehér reteszelő vezeték bekötése a reteszelendő készülékbe vagy az elszívó ventilátor fáziságába kell megtörténjen.
A reteszelő hálózati tápfeszültségének bekötése a rövid fekete vezetékre történik. A reteszelő és a tápvezeték szabványos módon köthető, toldható.
A reteszelő és a tápvezeték felcserélése zárlatot és meghibásodást okozhat.

gázkészülékek, alkatrészek, érzékelők
gázkészülékek, alkatrészek, érzékelők

A LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet raktárról kínál gázkészüléket, gázégő- gázkazán és gáztűzhely alkatrészt, gázszerelési anyagot, gáz- és szénmonoxid érzékelőt.

A [WEB áruház] menüpont alatt ajánlatot kérhet, vásárolhat.

WEB áruház szállítási feltételek Adatkezelési tájékoztató

Jelenleg 77 cikkcsoportban, 5289 termék található,ebből akciós áron 70 db !

gázkonvektor gáz olaj kazán olajégo készülék alkatrész futés homéro érzékelo szabályzó termosztát nyomásméro szénmonoxid hofokszabályzó gyújtótrafó szénmonoxid érzékelo manométer szivattyú termoelem golyóscsap gázkészülék cirko tuzhely mágnesszelep