Ezen a helyen Ön 1 hónapra díjmentesen elhelyezheti kizárólag a weblap tartalmához kapcsolódó, szakmai jellegü hirdetését. ( Pl.: használt vagy új készülék, alkatrész, szerelési anyag, müszer, stb. ).
A hirdetésnek tartalmaznia kell a közérthető megnevezést és tipust, az állagot és minőséget, a hirdető elérhetőségét, valamint az árat (irányárat). Az ajánlott termék minősége a hirdető felelőssége, annak ellenőrzése a vevő feladata. Az üzemeltető LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet az eladó és vevő közötti esetleges vitában semmilyen felelősséget nem vállal.

A weblap üzemeltetője jogosult a hirdetést törölni, ha az abban foglaltak rendszeres üzleti tevékenységre utalnak, üzleti érdeket, jogot vagy közerkölcsöt sértenek.

A hitelesség érdekében kérjük értesítsen, amennyiben a hírdetése már nem aktuális.
gázkészülékek, alkatrészek, érzékelők
gázkészülékek, alkatrészek, érzékelők

A LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet raktárról kínál gázkészüléket, gázégő- gázkazán és gáztűzhely alkatrészt, gázszerelési anyagot, gáz- és szénmonoxid érzékelőt.

A [WEB áruház] menüpont alatt ajánlatot kérhet, vásárolhat.

WEB áruház szállítási feltételek Adatkezelési tájékoztató

Jelenleg 78 cikkcsoportban, 5282 termék található,ebből akciós áron 78 db !

gázkonvektor gáz olaj kazán olajégo készülék alkatrész futés homéro érzékelo szabályzó termosztát nyomásméro szénmonoxid hofokszabályzó gyújtótrafó szénmonoxid érzékelo manométer szivattyú termoelem golyóscsap gázkészülék cirko tuzhely mágnesszelep