0

0 ft
(0 ft+ ÁFA)

Kosár tartalma

0 ft
(0 ft+ ÁFA)
Tovább a kosárhoz

Házhoz szállítás

Házhozszállítással megrendelt termékeinket a GLS futárszolgálat kézbesíti.

 A GLS Hungary Kft. áruinkat a vele kötött szerződés értelmében a saját általános szerződési feltételei alapján szállítja.

A csomagküldés díja 2020. július 1-től; 1400,- Ft / csomag

Utánvét kezelés díja: 400,- Ft / alkalom

 

Ha a megrendelt terméket nem üzletünkben kívánja átvenni, azt kizárólag kosárba tétel vagy egyéb írásos megrendelés esetén, csomagolva, futárszolgálattal (munkanaponkénti feladással, következő munkanapi kézbesítéssel) juttatjuk el Önhöz.

A csomagszámos feladásról, a várható kézbesítésről, az utánvét teljes összegéről és a futárszolgálat elérhetőségéről e-mail-ben értesítést küldünk.  

A munkanapokon déli 12 óráig beérkező rendeléseket általában még aznapi feladással tudjuk vállalni, ezeket a GLS futárszolgálat következő munkanapon 8-17 óra között kézbesíti. Ha bármilyen technikai vagy adminisztrációs probléma miatt a feladás késne, erről e-mail-ben értesítést küldünk.

A küldemény átvételekor ellenőrizni kell a csomagolás sértetlenségét és a csomag külső állapotát. Amennyiben olyan külső sérülés látszik mely feltételezi a csomagolt termékek sérülését is, a futár jelenlétében fel kell bontani és  látható sérülés esetén jegyzőkönyvet kell felvenni, lehetőleg fényképpel is dokumentálva. Ennek elmaradása esetén a későbbi reklamáció nem minden esetben érvényesíthető.

 

 

1993 óta a tüzeléstechnika és a vevők szolgálatában

 

 
Cookie beállítások

1155 Budapest, Rekettye u. 76.

+36 1- 419 2461, 06 30 977 3651

langor@langor.hu

H-Cs: 07:30-16:00 | P: 7:30-15:00 | Sz-V: Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk