Az ajánlatkérés/megrendelés feltételei web-áruházon keresztül

A rendszer a szaküzletben készletrõl - azonnal - nem kapható termékekre vonatkozó ajánlatkéréseket, ill. ezek alapján készült  rendeléseket kezeli.

A termékek kiválaszthatók a gyorskeresõ ablak, vagy a termékcsoportokból történõ keresés alapján. 

A kiválasztott termékeket a mellettük található "Kosárba" feliratú linkre klikkelve teheti az áruház kosarába, melyek ajánlatkérési/rendelési mennyisége egyszerûen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Töröl" gomb segítségével a kiválasztott termék egyszerûen eltávolítható. További tételek hozzáadásához "Vissza a termékekhez" gomb megnyomásával léphet vissza.
Ezt követen a lap alján található "Ajánlatkérés" gombra klikkelve juthat el az adminisztrációs  oldalra, ahol a szükséges adatok megadását követõen adhatja le ajánlatkérését. Az ajánlatkérés lezárását megerõsítõ gombot megelõzõen a szállítási feltételek megtekintése szükséges. A futárszolgálattal történõ házhozszállítás esetén a futárszolgálat díjai az irányadóak.
A rendszer az ajánlatkérés leadását követõen azonnal értesítést küld a szaküzlet és az érdeklõdõ e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza az ajánlatkéréssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetõsége a vásárló felelõssége.

A beérkezett ajánlatkérésre  a LÁNGÕR Szaküzlet legkésõbb 2 munkanapon belül megküldi a vonatkozó ár- és termékajánlatot, feltüntetve annak érvényességi idejét. Ezen idõn belül az ajánlat egyszerûen (egy gombnyomásra) mint megrendelés fordítható vissza, és küldhetõ el a szaküzlet részére. A beérkezett megrendelést a szaküzlet legkésõbb 2 munkanapon belül visszaigazolja, és ezt követõen határidõre teljesíti.

A megadott árak és szállítási határidõk az ajánlatban szereplõ mennyiségek és összérték esetén érvényesek.


Az ajánlatkérés / szerzõdés  lényeges tulajdonságai

A LÁNGÕR Szaküzlet, mint kereskedõ és a megrendelõ között létrejött elektronikus szerzõdés nem tekinthetõ írásba foglalt szerzõdésnek, így az nem kerül iktatásra és késõbbiekben papír alapon nem hozzáférhetõ..
Az adott áru megrendelésének idõpontja az az idõpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedõhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha a kereskedõ az automatikus értesítést követõen külön e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolja az Ön megrendelését.
Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelõsséget nem vállalunk! A termékoldalon található mûszaki adatok és képek tájékoztató jellegûek, a hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára, vagy konkrét igényével keresse munkatársainkat.
Megrendelés csak az általános Szállítási feltételek tudomásulvételével és elfogadásával lehetséges.

 

gázkészülékek, alkatrészek, érzékelők
gázkészülékek, alkatrészek, érzékelők

A LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet raktárról kínál gázkészüléket, gázégő- gázkazán és gáztűzhely alkatrészt, gázszerelési anyagot, gáz- és szénmonoxid érzékelőt.

A [WEB áruház] menüpont alatt ajánlatot kérhet, vásárolhat.

WEB áruház szállítási feltételek Adatkezelési tájékoztató

Jelenleg 78 cikkcsoportban, 5275 termék található,ebből akciós áron 78 db !

gázkonvektor gáz olaj kazán olajégo készülék alkatrész futés homéro érzékelo szabályzó termosztát nyomásméro szénmonoxid hofokszabályzó gyújtótrafó szénmonoxid érzékelo manométer szivattyú termoelem golyóscsap gázkészülék cirko tuzhely mágnesszelep