Cikknév: KONIX kazán tisztító, égésjavító 1 kg-os
Cikkszám: 11299 Bruttó eladási ár: 750.0 HUF Termékeinkhez
A KONIX minden szilárd tüzelésű fűtőberendezésben használható. Az adalékanyag folyamatos adagolása meggátolja az égés során keletkező, korom, kátrány, kén és egyéb szennyező anyagok lerakódását a tűztérben, a füstjáratokban és a kéményben.
A KONIX hatására a már lerakódott szennyeződések fellazulnak, leválnak és szürke pernye formájában a kémény koromzsákjában és a füstjárataiban gyűlnek össze. Az adalékanyag alkalmazásával a kémény tisztaságának ellenőrzésére évente csak egy alkalommal van szükség.
A KONIX adalékanyag folyamatos használatával 2-5 % tüzelőanyag megtakarítás érhető el, ezen kívül a rossz minőségű alacsony kalóriájú szenek is jobb hatásfokkal tüzelhetők el, megakadályozza a szén-salak összeégését.
A KONIX adalékanyag csökkenti a kén-oxidok kialakulását, ezért környezetkímélő hatása sem elhanyagolható.
A KONIX a tüzelőberendezés fémszerkezetét nem korrodálja, védőréteggel látja el, a tűzteret határoló samott kevésbé repedezik meg, a felújítási ciklusidő növekszik.
Nem robbanásveszélyes, könnyen kezelhető, tárolható.

A KONIX használata:
Széntüzelés estén, ha „felülről” történik a begyújtás, akkor a szénhez keverjük hozzá a Konixot, ebben az esetben 8-10 dkg / 10 kg  adalékanyagot kell felhasználni.
Széntüzelés esetén, ha nem felülről történik a begyújtás, hanem folyamatosan adagoljuk a szenet a kazánba, akkor a Konixot mindig közvetlenül az izzó parázshoz kell adagolni, ebben az esetben 5-8 dkg/ 10 kg  adalékanyagot kell felhasználni, majd le kell „zárni” a kazánt, hogy az adalékanyag kifejthesse a hatását.
Fatüzelés estén is az izzó parázshoz kell adagolni a Konixot, 8-10 dkg/ 10 kg-ként, de kátrányosodás esetén emelni kell az adagot.
Hatását csak folyamatos használat esetén fejti ki.
gázkészülékek, alkatrészek, érzékelők
gázkészülékek, alkatrészek, érzékelők

A LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet raktárról kínál gázkészüléket, gázégő- gázkazán és gáztűzhely alkatrészt, gázszerelési anyagot, gáz- és szénmonoxid érzékelőt.

A [WEB áruház] menüpont alatt ajánlatot kérhet, vásárolhat.

WEB áruház szállítási feltételek Adatkezelési tájékoztató

Jelenleg 78 cikkcsoportban, 5378 termék található,ebből akciós áron 80 db !

gázkonvektor gáz olaj kazán olajégo készülék alkatrész futés homéro érzékelo szabályzó termosztát nyomásméro szénmonoxid hofokszabályzó gyújtótrafó szénmonoxid érzékelo manométer szivattyú termoelem golyóscsap gázkészülék cirko tuzhely mágnesszelep